Ennaltaehkäise ongelmat

Suuhygienisti palvelee erityisesti suun ja hampaiden terveyden ennaltaehkäisevässä hoidossa. Suuhygienistit muun muassa poistavat hammaskiveä ja värjäytymiä sekä toteuttavat myös valkaisuja.

Hammaskiven poistaminen säännöllisesti on tärkeää suun terveyden kannalta. Hammaskiven muodostuminen on yksilöllistä, mutta suosittelemme ennaltaehkäisevää puhdistusta vähintään vuosittain. Poistamme hammaskiven ja värjäytymät hellävaraisesti, asiakkaan toiveita kuunnellen. Toimenpide auttaa pitämään ienrajan puhtaana ja ehkäisee mm. ientulehdusta sekä pahanhajuista hengitystä.

Kun haluat kirkkaamman hymyn, soodapuhdistus on erinomainen valinta. Soodajauhe, vesi ja paineilma poistavat tehokkaasti värjäymät, karkeudet ja pinttymät hampaiden pinnoilta sekä hammasväleistä. Turvallista, hellävaraista ja nopeaa – toimenpide kestää kokonaisuudessaan vain noin 15 minuuttia. Soodapuhdistus voidaan tehdä myös esimerkiksi hammaskiven poiston yhteydessä samalla käynnillä.

Tutustu soodapuhdistukseen

Hampaiden valkaisu on turvallista, kun se tehdään oikein ja hampaat ovat terveet. Valikoimamme kattaa vastaanotolla tehtävät hampaiden valkaisut sekä kotihoitotuotteet kirkkaan hymyn ylläpitämiseen.

Hampaiden valkaisu on hyvä ratkaisu, jos hampaat ovat tummentuneet, hampaiden väri häiritsee ja haluat parantaa hymysi ulkonäköä. Tehovalkaisu vaalentaa hampaita useamman asteen verran. Sitä käytetään, jos hammasluu on tummentunut tai kellertävä. Kevytvalkaisu sopii hampaiden kevyeen kirkastamiseen tai tehovalkaisun jälkeisen tuloksen ylläpitämiseen. Saat meiltä myös valkaisutuotteet ja valkaisevat hammastahnat kotikäyttöön.

Lue lisää hampaiden valkaisusta

Palvelemme normaalihinnoin ja ilman toimistomaksua myös lauantaisin.
Varaa aikasi sähköisesti tai soittamalla meille 050 537 7511. 

Kaikki palvelut

Yksinkertainen hammasikoni, joka kuvastaa yleishammaslääkärin palveluja

Yleishammaslääkärin palvelut

Yksinkertainen hammasikoni, joka kuvastaa erikoishammaslääkärin palveluja

Erikoishammaslääkärin ja kirurgin palvelut

Yksinkertainen hammasikoni, joka kuvastaa suuhygienistin toteuttamia hoitoja

Suuhygienistin palvelut

Yksinkertainen hammasikoni, joka esittää oikomishoitoja

Oikominen