Oikomishoitoa myös aikuisille

Invisalign-oikomishoito on erityisesti aikuisille soveltuva, nopea ja huomaamaton oikomishoitomenetelmä. Siinä asiakkaalle tehdään muoviset oikomiskalvot, joiden avulla pystytään korjaamaan ja oikaisemaan pienet asentovirheet.

Kysy lisää oikomishoidosta ja konsultaatiokäynnistä p. 050 537 7511.
Autamme mielellämme! 

Invisaling-oikomishoito on nykyaikainen ja usein myös kivuttomampi oikomismuoto. Sitä voidaan käyttää ahtaan purennan ja hampaiden asentovirheiden korjaamiseen. Invisalign-kalvojen avulla voidaan pienentää isoja hammasvälejä sekä korjata risti- tai avopurentaa. Hoito soveltuu sekä ylä- että alahampaille ja tulokset ovat näkyviä jo parin kuukauden hoidon jälkeen. 

Invisalign-oikomishoito tehdään terveeseen suuhun

Ennen Invisalign-hoitoa suun on oltava täysin terve ja perushoidettu. Lisäksi mahdollisten reikien pitää olla paikattu. Hoidon aikana hampaissa pidetään läpinäkyviä oikomiskalvoja ympäri vuorokauden. Kalvot voi kuitenkin irrottaa ruokailun tai esimerkiksi juhlien ajaksi. Hampaat siirtyvät oikeaan asentoon vaiheittain. 

Henkilökohtaiset Invisalign-kiskot

Oikomiskalvot ovat aina henkilökohtaiset, juuri sinun hampaillesi tehdyt. Kiskojen vaihtoväli ja hoidon pituus vaihtelevat yksilöllisesti hoitosuunnitelman mukaan. Kiskoja tehdään aina useammat, joten voit vaihtaa niitä aina tarpeen vaatiessa. Hammaslääkärin kontrollia Invisalign-hoito vaatii 6–8 viikon välein. Hampaiden huolellinen hoito ja puhdistus on erittäin tärkeää koko Invisalign-oikomishoidon ajan.

Ammattilaisemme auttavat ja ohjaavat sinua kaikissa hampaiden ja suun hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Meillä Invisalign-hoitoja tekevät hammaslääkärit Mikko Uusikylä ja Jaanika Pent.

Katso hinnat

Kaikki palvelut

Yleishammaslääkärin palvelut

Erikoishammaslääkärin ja kirurgin palvelut

Suuhygienistin palvelut

Oikominen