2021 – YLEISET FACEBOOK & INSTAGRAM ARVONTOJEN SÄÄNNÖT ARVONNAN SÄÄNNÖT

Osallistumalla tähän arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niihin pohjaten tehtyjä päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

1. Järjestäjä
Opushammas (Kielokallio Oy) Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki
Y-tunnus: 2645139-5

HUOM! Facebook ja/tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisia järjestettyihin arvontoihin.

2. Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua luonnolliset henkilöt, jotka jättävät kommenttinsa järjestäjän kyselypostaukseen Opushampaan virallisilla Facebook- tai Instagram-sivulla.

Arvontaan eivät voi osallistua Kielokallio Oy:n omat työntekijät.

3. Palkinnot
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Facebook- tai Instagram- kilpailupostauksessa mainittu määrä ilmaisia palveluja, tuotteita tai jokin muu palkinto. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

4. Voittajien valinta ja julkistus

Järjestäjä arpoo kommenttikenttään viestin jättäneiden kesken satunnaiset voittajat, postauksessa mainitun vastausajan umpeutumisen jälkeen. Arvonnan voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

5. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kyselyyn osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Opushampaan arvonnat tapahtuvat vain Opushampaan virallisilla Facebook- ja Instagram-tileillä (@opushammas).

HUOM! Facebook ja/tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisia arvontoihin vaan arvonnat järjestävät Opushammas (Kielokallio Oy).